Woonaccent

Woonaccent Makelaars Schijndel is een jong en dynamisch kantoor dat zich richt op de aankoop, verkoop en verhuur van woningen. Daarnaast is taxeren een tak van onze dienstverlening, ook voor NWWI taxaties kunt u bij ons terecht! We zijn een team van vier man sterk. Ons gezamenlijke streven is om de klant een zo goed en eerlijk mogelijk advies te geven en te ondersteunen bij het bereiken van het uiteindelijke doel.

Heeft u advies nodig over zaken met betrekking tot uw woning of woonwensen? Wij helpen u graag! U kunt u bij ons een afspraak maken voor een gratis waardebepaling van uw woning. Een van de makelaars komt dan vrijblijvend bij u langs, bekijkt uw woning en verteld u wat hij of zij denkt dat uw woning waard is. Daarnaast informeren we u natuurlijk over wat we voor u kunnen betekenen.

Bent u op zoek naar een woning? Informeer dan eens naar ons woonwensengesprek! We nemen graag de tijd om samen met u op zoek te gaan naar uw droomhuis.

Bent u belegger, eigenaar van meerdere woningen, of heeft u een andere reden waarom u graag uw woning(en) wil verhuren? Ook dan kunnen wij u helpen! De verhuur markt is een populaire markt en wij zijn er ons dan ook goed in gaan verdiepen. U kunt bij ons terecht voor het verhuren van uw woning en daarnaast kunnen wij de woning ook voor u beheren. We zoeken voor u naar een geschikte huurder (deze wordt altijd gescreend met de NVM-woontoets) en daarnaast kunnen we u dus ook al het andere werk uit handen nemen zoals het checken van de huurinkomsten of het regelen van onderhoud aan de woning.

Ons kantoor is gevestigd in de spraakmakende Glazen Boerderij midden op de markt in Schijndel omdat we het voor onze klanten fijn vinden dat we goed bereikbaar zijn en dat je makkelijk ‘’even bij ons binnen kunt lopen’’. Heeft u vragen of gewoon even zin in een praatje? U bent altijd welkom!

© 2019 De Glazen Boerderij