De glazen boerderij

De Glazen Boerderij

De Glazen Boerderij

De Glazen Boerderij is een multifunctioneel gebouw op het centrale marktplein van het Brabantse dorp Schijndel; een uitvergrote (1,6 keer groter), gemiddelde Schijndelse boerderij in glas, die de geschiedenis probeert in te halen met een  ‘geest’  van het verleden. Dit marktgebouw met een totaal oppervlak van 1.600 m2 bevat winkels, restaurants, kantoren en een wellness centrum.

De Glazen Boerderij is open tijdens openingstijden van de betreffende winkels en het restaurant. Deze openingstijden vindt u op deze website onder bedrijven. Wilt u tijdens uw bezoek aan Schijndel meer informatie over De Glazen Boerderij, boek dan een rondleiding bij het Toeristisch InformatiePunt (TIP) in Schijndel.

Rondleiding in De Glazen Boerderij

Een gids vertelt u het verhaal over de totstandkoming van het gebouw, over het printproces, de leuke details die te vinden zijn op de glazen panelen en welke creatieve foefjes de fotograaf, Frank van de Salm, heeft toegepast in de print. En waarom is de boerderij 1,6 keer zo groot als een gemiddelde Schijndelse boerderij?

Meer informatie