Ruimtes te huur in De Glazen Boerderij

UNIEK!

Midden op de markt in Schijndel treft u het meest spraakmakende project in de Gemeente Schijndel, namelijk "De Glazen Boerderij". Dit bijzondere gebouw bestaat volledig uit geprint glas en is zo ontworpen -door de wereldberoemde architect en Schijndelaar Winy Maas- dat uw bedrijfspresentatie optimaal tot zijn recht komt. U voert uw bedrijf vanuit een zeer comfortabele werkruimte midden in het hart van dit dynamische dorp.

Rondom De Glazen Boerderij wordt met een groot gevoel voor de omgeving een erf gecreëerd zodat het een ware publiekstrekker wordt. Op de begane grond zijn er diverse commerciële ruimtes en een horecagelegenheid, op de eerste verdieping komen kantoren, een magazijn en een horecakeuken en op de tweede verdieping een maatschappelijke voorziening. Dat de Glazen Boerderij in grote belangstelling staat blijkt uit het feit dat reeds 90% verhuurd is!

Op dit moment is alleen nog 1 kantoor-unit beschikbaar:

De Glazen Boerderij 15 --> 42 m2 BVO

De Glazen Boerderij 11 --> 75 m2 BVO VERHUURD
De Glazen Boerderij 4 --> 104m2 BVO (Begane grond) VERHUURD
De Glazen Boerderij 12 --> 44 m2 BVO VERHUURD
De Glazen Boerderij 14 --> 36 m2 BVO VERHUURD
 

Via de kantoreningang op de begane grond bereikt u op deze eerste verdieping (via de trap of lift) de toegangsdeur tot de centrale hal. Via deze hal bereikt u de turn-key kantoorunits. Deze ruimtes zijn hoogwaardig en compleet afgewerkt zodat u direct aan de slag kunt.
De ruimtes zijn afgewerkt met vloerbedekking, systeemplafonds, gladde wanden, kabelgoten met elektra en UTP en verwarming/koeling. De kantoren zijn te combineren. Via de hal heeft u toegang tot de gezamenlijke toiletten. Tevens bereikt u via deze hal de gezamenlijke vergaderruimte en pantry welke ook kunnen dienen als informele ontmoetingsplek of ter versterking van elkaars diensten.
Aan de huurders wordt de mogelijkheid geboden om een exclusieve parkeerplaats achter de HEMA te huren.
De huurprijzen zijn op basis van een volledig afgewerkte ruimte exclusief gas, water, elektra. Servicekosten worden apart berekend.

Informeer naar de mogelijkheden:

Woonaccent Makelaars Schijndel
De Glazen Boerderij 6
5481 AV Schijndel
Tel. nr. 073-5442100
T.a.v. Jochem Kroon

of:

VP&A makelaardij 
Spoorlaan 432
Postbus 135
5000 AC Tilburg 
Tel. nr. 013 - 539 0000
T.a.v. Björn Voogt 
© 2019 De Glazen Boerderij